Teamfoto ATF Loodgieter & Onderhoud
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Alphen Aan Den Rijn, hoofdvestiging 's Gravenhage
Ervaart u een lek in uw riolering Redactie, 2 juli 2024
Als er lekkage ontstaat in het riool, is ATF Loodgieter & Onderhoud in Alphen Aan Den Rijn er voor u!

Komt u een lek tegen in uw riolering?Dit kan grote problemen veroorzaken, zowel op het gebied van uw gezondheid als uw portemonnee. Een lekkend riool wordt vaak gedetecteerd door de onplezierige geur die vrijkomt.

Wat zijn de signalen van een lekkende rioleringsbuis?

Wanneer er een onaangename lucht wordt verspreid, kan dit wijzen op een lek in uw rioleringssysteem. Het kan echter ook zijn dat u de riolering ruikt van uw buren waar een lekke riolering is. Wanneer u een natte plek op de vloer constateert, kan dit wijzen op een lek in uw riolering.

Wat veroorzaakt een lek in uw rioolleiding?

Een rioleringsstelsel gaat doorgaans zo'n 20-25 jaar mee. Echter kan de duurzaamheid van het rioolsysteem worden beïnvloed door tussentijds onderhoud. Gebrek aan onderhoud is vaak verantwoordelijk voor problemen met het rioolsysteem.

Kan een lek in uw riolering nadelige gezondheidseffecten hebben?

Bij problemen met uw riolering is het van groot belang om te realiseren dat niet alleen uzelf, maar ook anderen gevaar lopen. Het komt voor dat een rioleringslek ervoor zorgt dat u in direct contact komt met verontreinigd afvalwater, wat nadelige gevolgen kan hebben voor de gezondheid. Zowel uw buren als uw huisdieren kunnen in gevaar zijn wanneer zij in contact komen met het gevaarlijke afvalwater.

Ontstaan er problemen door een lek in uw rioolbuizen?

Wanneer er zich een lekkage voordoet in uw rioolsysteem, is het zeer belangrijk om direct een deskundige in te schakelen die ervaring heeft met riolering. Hierdoor beperkt u de kans op schade aan uw woning tot een minimum. Er zijn meerdere oplossingen beschikbaar voor het oplossen van een lekkage in uw riolering.

Een duurzame oplossing voor het herstellen van bepaalde delen van het riool is door middel van relining. Het herstellen van specifieke gedeeltes van het riool zonder dat hier een volledige renovatie voor nodig is, kan worden gedaan met behulp van relining. Het plaatsen van een bijzondere sok in de rioleringsbuis zorgt ervoor dat het lek wordt opgelost.

Een alternatieve optie is om het lekkende gedeelte te laten vervangen. Mocht het lek echter herhaaldelijk optreden of het riool al verouderd zijn. Dan is het verstandig om te opteren voor een rioolvernieuwing.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1321

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over ATF Loodgieter & Onderhoud

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk.


Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van leidingwerk en het bevestigen van vloer- of wandverwarming. Ook voor het onderhoud staan wij klaar. Hierbij hebben we een ruime keus aan merken en typen. Zo hebben we altijd hetgeen wat bij u en uw situatie past.


Bij ATF begrijpen wij het dat je in spoed gevallen, zoals een verstopping, snel geholpen wilt worden. Om deze reden helpen onze vakmannen je graag snel met de juiste oplossing.


Keurmerk ConsuBeter

Reviews van ATF Loodgieter & Onderhoud

Door Jan
Op 2 maart 2024
10

We hebben dit bedrijf benaderd niet om de ontstopping te verhelpen maar vooral om te weten komen waardoor de ontstopping ontstaat. Ze hebben daar prima antwoord op gegeven en de woningbouw gaat hiermee verder. Verder hebben ze ook tips gegeven hoe we de aansluitingen beter kunnen maken. All by all een topper

Door J.H
Op 20 januari 2023
10

Ik heb een uitstekende ervaring met de de loodgieter die via dit bedrijf bij mij gewerkt heeft. Snel ter plaatse toen ik een ernstige lekkage in het bad had. Er werd snel een afspraak gemaakt, wat ik bij mijn vaste loodgieter niet voor elkaar kon krijgen. Die had het alleen maar erg druk, dus jammer mevrouw!!! Mogelijkheden en eventuele oplossingen werden met mij besproken. Afspraken werden nagekomen. Heel blij ga ik het weekend in.

Door S
Op 4 mei 2022
8

Na constatering van een lekkage in de badkamer, waren ze snel ter plekke en dachten mee over mogelijke oplossingen. Uiteindelijk besloten om een complete renovatie te doen, omdat dit de meest duurzame optie was. Diezelfde dag nog zijn ze aan de slag gegaan en binnen een week was het afgerond. Ze werkten niet alleen snel, maar ook heel netjes. En daarnaast waren ze vriendelijk en meedenkend. Blij met het eindresultaat!

Door L
Op 3 mei 2022
10

Zoals verwacht, erg tevreden.

Door S.S
Op 3 mei 2022
10

Top service! Heb meneertje om 22:00 gebelt en de dag erna in de ochtend heeft hij een lekkage gevonden en het geregeld.

Door A.H
Op 25 februari 2022
10

Alles verliep goed

Door D
Op 23 september 2021
8

Lekkage aan me waterleiding is heel snel en vakkundig opgelost Top bedrijf

Door P
Op 24 mei 2021
10

Probleem goed & snel opgelost

Door K
Op 31 maart 2021
10

Super blij mee! De monteurs waren heel aardig en deden goed hun werken. Ik zag aan de reviews dat de prijzen wat aan de hogere kant zijn dus ik verwachtte heel wat maar het bleek best mee te vallen. Hier hou ik dan rekening mee dat het een noodsituatie is en liever wat geld kwijt dan een week zonder water zitten!

Door Q.L
Op 31 maart 2021
10

Ik zag een aantal slechte reviews over dot bedrijf maar ik ben toch blij dat ik uiteindelijk heb gekozen voor atf! Snel op locatie, klant vriendelijk en probleem gelijk opgelost en ook erg goede prijs kwaliteit verhouding. Ik raad het zeker aan om hiernaartoe te bellen bij problemen en ik zou dat in de toekomst ook zeker weer doen

Door H.D.W
Op 31 maart 2021
10

Super goed geholpen. Ik had een nood betreft mijn kraan en ze waren er zo bij. Anders had ik nog lang kunnen wachten.