Direct een rioleringsbedrijf nodig in Alphen Aan Den Rijn?Bel 085 106 1321Of vul het formulier in

24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Alphen Aan Den Rijn, hoofdvestiging 's Gravenhage

Afvoer ontstoppen Alphen Aan Den Rijn

Soms is een rioolverstopping zelf op te lossen. Er zijn hier verschillende manieren voor. Maar als eerste moet duidelijk zijn waar de verstopping zich bevindt. U hebt opgemerkt dat er een verstopping is omdat het water niet goed of helemaal niet wegloopt. Het is aan te raden om dit bij andere afvoeren te controleren om te zien of het probleem alleen bij deze specifieke afvoer optreedt of dat het elders ook voorkomt. Indien het water bij de andere afvoeren normaal doorstroomt, bevindt het probleem zich waarschijnlijk bij deze specifieke afvoer. Mocht hetzelfde probleem zich echter ook voordoen bij de andere afvoeren, is het verstandig om ATF Loodgieter & Onderhoud te contacteren.

Bij een dieperliggend probleem in de afvoer kunt u mogelijk een borrelend geluid waarnemen in de afvoer en bij het doorspoelen van het toilet. Als uw afvoer volledig verstopt is, kan het zijn dat het probleem niet door u veroorzaakt wordt, maar bij de gemeente ligt. Het is echter belangrijk om de erfscheidingsput te controleren voordat dit met zekerheid gezegd kan worden. Als u bekend bent met de locatie van deze put, kunt u deze inspecteren. In het geval dat er water in de scheidingsschacht aanwezig is, ligt het probleem bij de gemeente. Als de put echter droog is, bevindt het probleem zich in uw rioleringssysteem.

ATF Loodgieter & Onderhoud: uw ervaren rioleringsbedrijf in Alphen Aan Den Rijn!

Zelf de afvoer ontstoppen

Als u te maken krijgt met een verstopte afvoer, kunt u proberen dit zelf op te lossen. Er zijn meerdere opties beschikbaar om dit te doen, namelijk door het gebruik van een plopper of soda. Leg de plopper op de afvoer en maak langzaam maar krachtig bewegingen van beneden naar boven, herhaal dit een aantal keer. Maak de afvoer schoon door er een emmer water doorheen te spoelen. Hierdoor kunt u ook testen of de ontstopping succesvol verwijderd is.

Als u te maken krijgt met lichte verstoppingen, kunt u soda gebruiken om het probleem aan te pakken. Kook een volle waterkoker en giet het hete water zorgvuldig in de afvoer. Dit zal het hardnekkige vuil helpen losweken. Plaats een half kopje soda in de afvoer en verdeel het gelijkmatig. Voeg daarna een kopje azijn toe aan de soda. De combinatie van deze ingrediënten leidt tot een krachtige reactie. Laat het mengsel ongeveer een kwartier inwerken. Vul opnieuw de waterkoker en giet het water na het koken door de afvoer. Hierdoor wordt de afvoer gereinigd en kun je meteen zien of het effectief is geweest.

Hulp inschakelen bij een verstopte afvoer in Alphen Aan Den Rijn

Indien het zelf ontstoppen van de afvoer niet succesvol is geweest of als u het liever direct aan de specialist overlaat, kunt u met ons in contact komen. Met onze ruime ervaring en geavanceerde apparatuur kunnen wij elke ontstopping voor u oplossen. Door te bellen naar 085 106 1321 kunt u ons inschakelen. Wij staan klaar om u verder te helpen en de verstopping zo snel mogelijk op te lossen.


Over ons

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk. Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1321

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor ontstoppen afvoer?

Een moment geduld alstublieft
We verwerken uw aanvraag...

Over ATF Loodgieter & Onderhoud

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk.


Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van leidingwerk en het bevestigen van vloer- of wandverwarming. Ook voor het onderhoud staan wij klaar. Hierbij hebben we een ruime keus aan merken en typen. Zo hebben we altijd hetgeen wat bij u en uw situatie past.


Bij ATF begrijpen wij het dat je in spoed gevallen, zoals een verstopping, snel geholpen wilt worden. Om deze reden helpen onze vakmannen je graag snel met de juiste oplossing.


Logo van Keurmerk ConsuBeter
Keurmerk ConsuBeter

Reviews van ATF Loodgieter & Onderhoud

Door Jan
Op 2 maart 2024
10

We hebben dit bedrijf benaderd niet om de ontstopping te verhelpen maar vooral om te weten komen waardoor de ontstopping ontstaat.Ze hebben daar prima antwoord op gegeven en de woningbouw gaat hiermee verder.Verder hebben ze ook tips gegeven hoe we de aansluitingen beter kunnen maken.All by all een topper

Door J.H
Op 20 januari 2023
10

Ik heb een uitstekende ervaring met de de loodgieter die via dit bedrijf bij mij gewerkt heeft.Snel ter plaatse toen ik een ernstige lekkage in het bad had.Er werd snel een afspraak gemaakt, wat ik bij mijn vaste loodgieter niet voor elkaar kon krijgen. Die had het alleen maar erg druk, dus jammer mevrouw!!!Mogelijkheden en eventuele oplossingen werden met mij besproken.Afspraken werden nagekomen.Heel blij ga ik het weekend in.

Door S
Op 4 mei 2022
8

Na constatering van een lekkage in de badkamer, waren ze snel ter plekke en dachten mee over mogelijke oplossingen. Uiteindelijk besloten om een complete renovatie te doen, omdat dit de meest duurzame optie was. Diezelfde dag nog zijn ze aan de slag gegaan en binnen een week was het afgerond. Ze werkten niet alleen snel, maar ook heel netjes. En daarnaast waren ze vriendelijk en meedenkend. Blij met het eindresultaat!

Door L
Op 3 mei 2022
10

Zoals verwacht, erg tevreden.

Door S.S
Op 3 mei 2022
10

Top service! Heb meneertje om 22:00 gebelt en de dag erna in de ochtend heeft hij een lekkage gevonden en het geregeld.

Door A.H
Op 25 februari 2022
10

Alles verliep goed

Door D
Op 23 september 2021
8

Lekkage aan me waterleiding is heel snel en vakkundig opgelostTop bedrijf

Door P
Op 24 mei 2021
10

Probleem goed & snel opgelost

Door K
Op 31 maart 2021
10

Super blij mee! De monteurs waren heel aardig en deden goed hun werken. Ik zag aan de reviews dat de prijzen wat aan de hogere kant zijn dus ik verwachtte heel wat maar het bleek best mee te vallen. Hier hou ik dan rekening mee dat het een noodsituatie is en liever wat geld kwijt dan een week zonder water zitten!

Door Q.L
Op 31 maart 2021
10

Ik zag een aantal slechte reviews over dot bedrijf maar ik ben toch blij dat ik uiteindelijk heb gekozen voor atf!Snel op locatie, klant vriendelijk en probleem gelijk opgelost en ook erg goede prijs kwaliteit verhouding. Ik raad het zeker aan om hiernaartoe te bellen bij problemen en ik zou dat in de toekomst ook zeker weer doen

Door H.D.W
Op 31 maart 2021
10

Super goed geholpen. Ik had een nood betreft mijn kraan en ze waren er zo bij. Anders had ik nog lang kunnen wachten.