Direct een rioleringsbedrijf nodig in Alphen Aan Den Rijn?Bel 085 106 1321Of vul het formulier in

Ontstoppen

Wij staan in Alphen Aan Den Rijn voor u klaar!
Een Rioleringsbedrijf
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Alphen Aan Den Rijn, hoofdvestiging 's Gravenhage

Oorzaak achterhalen

Door uzelf op de hoogte te stellen van mogelijke oorzaken van een rioolverstopping, kunt u in de toekomst voorkomen dat er een verstopping optreedt. Voordat we daadwerkelijk beginnen met het ontstoppen van het riool, kan het noodzakelijk zijn om een rioolinspectie uit te voeren. Op die manier kunnen we de oorzaak van de verstopping succesvol identificeren. Hierdoor hebben we een duidelijk beeld van de oorzaak en kunnen we een doeltreffende oplossing aanbieden.

Als u hinder ondervindt van een verstopping in Alphen Aan Den Rijn of naburige gebieden, kunt u ons telefonisch bereiken om het probleem op te lossen! We streven ernaar om zo spoedig mogelijk een afspraak met u te maken, zodat u niet te lang last heeft van de verstopping. Neem contact op met ATF Loodgieter & Onderhoud via 085 106 1321 om een afspraak met ons in te plannen.

ATF Loodgieter & Onderhoud: uw ervaren rioleringsbedrijf in Alphen Aan Den Rijn!

Verschillende factoren kunnen leiden tot een verstopping in het riool. In het geval van aanhoudende regenval kan het riool verzakken. Op sommige plaatsen, zoals in bochten, kan er veel vuil achterblijven dat een verstopping kan veroorzaken.

Zelf oplossen of hulp inschakelen?

Meestal tracht men eerst zelf de verstopping te verhelpen door middel van een plopper of ontstoppingsvloeistof. Indien dit niet werkt, kan je ATF Loodgieter & Onderhoud in Alphen Aan Den Rijn inschakelen om de verstopping voor jou op te lossen. Om de verstopping op te lossen, zal ATF Loodgieter & Onderhoud diverse technieken inzetten, afgestemd op het type verstopping.

Wij proberen altijd het overlast zo min mogelijk te houden, want we weten hoe vervelend een rioollucht kan zijn. Als eerste gaan we proberen om de leidingen te ontstoppen met behulp van een verenmachine. Deze speciale machine is ontworpen voor het ontstoppen van leidingen met een kleine diameter. Als deze methode niet effectief is, zullen wij meestal de hogedrukreiniger gebruiken.

Over ons

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk. Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1321

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Een moment geduld alstublieft
We verwerken uw aanvraag...

Over ATF Loodgieter & Onderhoud

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk.


Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van leidingwerk en het bevestigen van vloer- of wandverwarming. Ook voor het onderhoud staan wij klaar. Hierbij hebben we een ruime keus aan merken en typen. Zo hebben we altijd hetgeen wat bij u en uw situatie past.


Bij ATF begrijpen wij het dat je in spoed gevallen, zoals een verstopping, snel geholpen wilt worden. Om deze reden helpen onze vakmannen je graag snel met de juiste oplossing.


Logo van Keurmerk ConsuBeter
Keurmerk ConsuBeter

Reviews van ATF Loodgieter & Onderhoud

Door Jan
Op 2 maart 2024
10

We hebben dit bedrijf benaderd niet om de ontstopping te verhelpen maar vooral om te weten komen waardoor de ontstopping ontstaat.Ze hebben daar prima antwoord op gegeven en de woningbouw gaat hiermee verder.Verder hebben ze ook tips gegeven hoe we de aansluitingen beter kunnen maken.All by all een topper

Door J.H
Op 20 januari 2023
10

Ik heb een uitstekende ervaring met de de loodgieter die via dit bedrijf bij mij gewerkt heeft.Snel ter plaatse toen ik een ernstige lekkage in het bad had.Er werd snel een afspraak gemaakt, wat ik bij mijn vaste loodgieter niet voor elkaar kon krijgen. Die had het alleen maar erg druk, dus jammer mevrouw!!!Mogelijkheden en eventuele oplossingen werden met mij besproken.Afspraken werden nagekomen.Heel blij ga ik het weekend in.

Door S
Op 4 mei 2022
8

Na constatering van een lekkage in de badkamer, waren ze snel ter plekke en dachten mee over mogelijke oplossingen. Uiteindelijk besloten om een complete renovatie te doen, omdat dit de meest duurzame optie was. Diezelfde dag nog zijn ze aan de slag gegaan en binnen een week was het afgerond. Ze werkten niet alleen snel, maar ook heel netjes. En daarnaast waren ze vriendelijk en meedenkend. Blij met het eindresultaat!

Door L
Op 3 mei 2022
10

Zoals verwacht, erg tevreden.

Door S.S
Op 3 mei 2022
10

Top service! Heb meneertje om 22:00 gebelt en de dag erna in de ochtend heeft hij een lekkage gevonden en het geregeld.

Door A.H
Op 25 februari 2022
10

Alles verliep goed

Door D
Op 23 september 2021
8

Lekkage aan me waterleiding is heel snel en vakkundig opgelostTop bedrijf

Door P
Op 24 mei 2021
10

Probleem goed & snel opgelost

Door K
Op 31 maart 2021
10

Super blij mee! De monteurs waren heel aardig en deden goed hun werken. Ik zag aan de reviews dat de prijzen wat aan de hogere kant zijn dus ik verwachtte heel wat maar het bleek best mee te vallen. Hier hou ik dan rekening mee dat het een noodsituatie is en liever wat geld kwijt dan een week zonder water zitten!

Door Q.L
Op 31 maart 2021
10

Ik zag een aantal slechte reviews over dot bedrijf maar ik ben toch blij dat ik uiteindelijk heb gekozen voor atf!Snel op locatie, klant vriendelijk en probleem gelijk opgelost en ook erg goede prijs kwaliteit verhouding. Ik raad het zeker aan om hiernaartoe te bellen bij problemen en ik zou dat in de toekomst ook zeker weer doen

Door H.D.W
Op 31 maart 2021
10

Super goed geholpen. Ik had een nood betreft mijn kraan en ze waren er zo bij. Anders had ik nog lang kunnen wachten.