Teamfoto ATF Loodgieter & Onderhoud

Badkamer ontstoppen

Wij staan in Alphen Aan Den Rijn voor u klaar!
Een Rioleringsbedrijf
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Alphen Aan Den Rijn, hoofdvestiging 's Gravenhage

Badkamer ontstoppen in Alphen Aan Den Rijn

In de badkamer zijn er vaak meerdere afvoeren te vinden. Elk van deze afvoeren kan verstopt raken wat natuurlijk erg vervelend is. Het kan voorkomen dat enkel het doucheputje verstopt raakt, maar het kan ook zijn dat de verstopping dieper in het afvoersysteem zit. Hierdoor loopt het water niet meer weg via de toilet en wastafel. Wanneer dit gebeurt, is het aan te raden om ATF Loodgieter & Onderhoud in te schakelen.

Wanneer er sprake is van diepgaande rioolproblemen, zijn agressieve middelen helaas de enige keuze voor particulieren. Echter, deze middelen kunnen vaak meer schade veroorzaken dan oplossen. Er bestaat een kans dat de rioleringsbuizen worden aangetast en eventueel schade oplopen. Hierdoor neemt het risico op lekkages toe, wat alleen maar meer problemen met zich meebrengt. Wanneer u geconfronteerd wordt met diepgaande rioolproblemen in de badkamer, kunt u op ons rekenen! Wij hebben uitgebreide kennis van het verhelpen van verstoppingen. Aarzel niet en bel ons meteen op 085 106 1321, wij staan voor u klaar.

Oorzaken problemen badkamer

Veel verstoppingen in de badkamer worden veroorzaakt door het gebruik van verzorgingsproducten. Haren zijn hierbij een veelvoorkomend probleem. Telkens wanneer u de douche en wastafel gebruikt, komt er vers vuil bij. Dit zorgt ervoor dat de leiding geleidelijk aan steeds meer verstopt raakt en uiteindelijk helemaal dichtslibt. Wij kunnen u uiteraard bijstaan bij een verstopping in de badkamer. Maar het voorkomen van een verstopping is nog altijd beter.

Door het regelmatig schoonmaken van de putjes en het verwijderen van haren na het douchen, kun je veel problemen met verstopte afvoeren in de badkamer vermijden. Op een eenvoudige manier kan je veel kosten en moeite besparen. Het schoonmaken van de putjes is vaak een effectieve manier om een beginnende verstopping in de badkamer te verhelpen.

Verhelpen ontstopping badkamer

Mocht u zelf niet in staat zijn om het probleem op te lossen, dan kunt u ATF Loodgieter & Onderhoud inschakelen om de ontstopping voor u te verhelpen. Wij zijn bereikbaar op 085 106 1321. Wij proberen zo snel als mogelijk langs te komen omdat we weten hoe vervelend het is om de badkamer niet goed te kunnen gebruiken. Door onze uitgebreide kennis en ervaring kunnen wij de verstopping vaak snel voor u oplossen.

Over ons

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk. Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1321

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over ATF Loodgieter & Onderhoud

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk.


Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van leidingwerk en het bevestigen van vloer- of wandverwarming. Ook voor het onderhoud staan wij klaar. Hierbij hebben we een ruime keus aan merken en typen. Zo hebben we altijd hetgeen wat bij u en uw situatie past.


Bij ATF begrijpen wij het dat je in spoed gevallen, zoals een verstopping, snel geholpen wilt worden. Om deze reden helpen onze vakmannen je graag snel met de juiste oplossing.


Keurmerk ConsuBeter

Reviews van ATF Loodgieter & Onderhoud

Door Jan
Op 2 maart 2024
10

We hebben dit bedrijf benaderd niet om de ontstopping te verhelpen maar vooral om te weten komen waardoor de ontstopping ontstaat. Ze hebben daar prima antwoord op gegeven en de woningbouw gaat hiermee verder. Verder hebben ze ook tips gegeven hoe we de aansluitingen beter kunnen maken. All by all een topper

Door J.H
Op 20 januari 2023
10

Ik heb een uitstekende ervaring met de de loodgieter die via dit bedrijf bij mij gewerkt heeft. Snel ter plaatse toen ik een ernstige lekkage in het bad had. Er werd snel een afspraak gemaakt, wat ik bij mijn vaste loodgieter niet voor elkaar kon krijgen. Die had het alleen maar erg druk, dus jammer mevrouw!!! Mogelijkheden en eventuele oplossingen werden met mij besproken. Afspraken werden nagekomen. Heel blij ga ik het weekend in.

Door S
Op 4 mei 2022
8

Na constatering van een lekkage in de badkamer, waren ze snel ter plekke en dachten mee over mogelijke oplossingen. Uiteindelijk besloten om een complete renovatie te doen, omdat dit de meest duurzame optie was. Diezelfde dag nog zijn ze aan de slag gegaan en binnen een week was het afgerond. Ze werkten niet alleen snel, maar ook heel netjes. En daarnaast waren ze vriendelijk en meedenkend. Blij met het eindresultaat!

Door L
Op 3 mei 2022
10

Zoals verwacht, erg tevreden.

Door S.S
Op 3 mei 2022
10

Top service! Heb meneertje om 22:00 gebelt en de dag erna in de ochtend heeft hij een lekkage gevonden en het geregeld.

Door A.H
Op 25 februari 2022
10

Alles verliep goed

Door D
Op 23 september 2021
8

Lekkage aan me waterleiding is heel snel en vakkundig opgelost Top bedrijf

Door P
Op 24 mei 2021
10

Probleem goed & snel opgelost

Door K
Op 31 maart 2021
10

Super blij mee! De monteurs waren heel aardig en deden goed hun werken. Ik zag aan de reviews dat de prijzen wat aan de hogere kant zijn dus ik verwachtte heel wat maar het bleek best mee te vallen. Hier hou ik dan rekening mee dat het een noodsituatie is en liever wat geld kwijt dan een week zonder water zitten!

Door Q.L
Op 31 maart 2021
10

Ik zag een aantal slechte reviews over dot bedrijf maar ik ben toch blij dat ik uiteindelijk heb gekozen voor atf! Snel op locatie, klant vriendelijk en probleem gelijk opgelost en ook erg goede prijs kwaliteit verhouding. Ik raad het zeker aan om hiernaartoe te bellen bij problemen en ik zou dat in de toekomst ook zeker weer doen

Door H.D.W
Op 31 maart 2021
10

Super goed geholpen. Ik had een nood betreft mijn kraan en ze waren er zo bij. Anders had ik nog lang kunnen wachten.