Direct een rioleringsbedrijf nodig in Alphen Aan Den Rijn?Bel 085 106 1321Of vul het formulier in

Toilet ontstoppen in Alphen Aan Den Rijn

Wij staan in Alphen Aan Den Rijn voor u klaar!
Een Rioleringsbedrijf
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Alphen Aan Den Rijn, hoofdvestiging 's Gravenhage

Toilet ontstoppen Alphen Aan Den Rijn

Het is erg lastig als het enige toilet in huis verstopt raakt. Wij begrijpen dat snelle hulp van groot belang is en daarom staan wij voor u klaar! Neem contact met ons op via 085 106 1321 en wij zullen zo spoedig mogelijk bij u zijn. Heeft u dit probleem? Onze vakmannen van ATF Loodgieter & Onderhoud kunnen meestal snel de oplossing bieden.

Er kunnen meerdere oorzaken zijn voor een verstopte toilet. Een mogelijke reden hiervoor is overmatig gebruik van toiletpapier of het doorspoelen van andere hygiëneproducten. Plaats deze producten altijd in de prullenbak in plaats van in de toilet, want de afvoer van elke toilet is niet geschikt voor dit soort voorwerpen.

Vermoeden van een verstopping?

Er zijn diverse signalen die kunnen aangeven dat uw toilet verstopt raakt. Wanneer u merkt dat er een borrelend geluid optreedt tijdens het wegspoelen van water, het water moeizaam wegloopt en toiletpapier in de toiletpot achterblijft, raden wij aan om contact op te nemen met ATF Loodgieter & Onderhoud. Wij zijn in staat om snel hulp te bieden bij het vrijmaken van uw afvoer. Mocht u een van deze indicaties ervaren, raden wij aan om ATF Loodgieter & Onderhoud te bellen. Wij kunnen u snel helpen met het herstellen van de verstopte afvoer.

Wij zullen diverse instrumenten inzetten om het probleem van een verstopte toilet zo snel mogelijk op te lossen wanneer wij arriveren. Wij maken altijd gebruik van een speciale ontstoppingsveer om de afvoeren te reinigen. Bij ons vertrek is alles opgelost en laten we altijd alles weer in nette staat achter.

Toilet verstopt in Alphen Aan Den Rijn: bel ons!

Merk u dat uw toilet verstopt is en dat hierdoor andere afvoeren in huis ook niet meer naar behoren doorspoelen? Bel ons op 085 106 1321 en wij zullen zo spoedig mogelijk naar u toe komen om het probleem te verhelpen. Wij begrijpen hoe vervelend het is wanneer u niet naar uw enige toilet kunt gaan in huis. Bel ATF Loodgieter & Onderhoud en wij zullen snel ter plaatse zijn om u te helpen.

Over ons

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk. Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1321

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Een moment geduld alstublieft
We verwerken uw aanvraag...

Over ATF Loodgieter & Onderhoud

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk.


Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van leidingwerk en het bevestigen van vloer- of wandverwarming. Ook voor het onderhoud staan wij klaar. Hierbij hebben we een ruime keus aan merken en typen. Zo hebben we altijd hetgeen wat bij u en uw situatie past.


Bij ATF begrijpen wij het dat je in spoed gevallen, zoals een verstopping, snel geholpen wilt worden. Om deze reden helpen onze vakmannen je graag snel met de juiste oplossing.


Logo van Keurmerk ConsuBeter
Keurmerk ConsuBeter

Reviews van ATF Loodgieter & Onderhoud

Door Jan
Op 2 maart 2024
10

We hebben dit bedrijf benaderd niet om de ontstopping te verhelpen maar vooral om te weten komen waardoor de ontstopping ontstaat.Ze hebben daar prima antwoord op gegeven en de woningbouw gaat hiermee verder.Verder hebben ze ook tips gegeven hoe we de aansluitingen beter kunnen maken.All by all een topper

Door J.H
Op 20 januari 2023
10

Ik heb een uitstekende ervaring met de de loodgieter die via dit bedrijf bij mij gewerkt heeft.Snel ter plaatse toen ik een ernstige lekkage in het bad had.Er werd snel een afspraak gemaakt, wat ik bij mijn vaste loodgieter niet voor elkaar kon krijgen. Die had het alleen maar erg druk, dus jammer mevrouw!!!Mogelijkheden en eventuele oplossingen werden met mij besproken.Afspraken werden nagekomen.Heel blij ga ik het weekend in.

Door S
Op 4 mei 2022
8

Na constatering van een lekkage in de badkamer, waren ze snel ter plekke en dachten mee over mogelijke oplossingen. Uiteindelijk besloten om een complete renovatie te doen, omdat dit de meest duurzame optie was. Diezelfde dag nog zijn ze aan de slag gegaan en binnen een week was het afgerond. Ze werkten niet alleen snel, maar ook heel netjes. En daarnaast waren ze vriendelijk en meedenkend. Blij met het eindresultaat!

Door L
Op 3 mei 2022
10

Zoals verwacht, erg tevreden.

Door S.S
Op 3 mei 2022
10

Top service! Heb meneertje om 22:00 gebelt en de dag erna in de ochtend heeft hij een lekkage gevonden en het geregeld.

Door A.H
Op 25 februari 2022
10

Alles verliep goed

Door D
Op 23 september 2021
8

Lekkage aan me waterleiding is heel snel en vakkundig opgelostTop bedrijf

Door P
Op 24 mei 2021
10

Probleem goed & snel opgelost

Door K
Op 31 maart 2021
10

Super blij mee! De monteurs waren heel aardig en deden goed hun werken. Ik zag aan de reviews dat de prijzen wat aan de hogere kant zijn dus ik verwachtte heel wat maar het bleek best mee te vallen. Hier hou ik dan rekening mee dat het een noodsituatie is en liever wat geld kwijt dan een week zonder water zitten!

Door Q.L
Op 31 maart 2021
10

Ik zag een aantal slechte reviews over dot bedrijf maar ik ben toch blij dat ik uiteindelijk heb gekozen voor atf!Snel op locatie, klant vriendelijk en probleem gelijk opgelost en ook erg goede prijs kwaliteit verhouding. Ik raad het zeker aan om hiernaartoe te bellen bij problemen en ik zou dat in de toekomst ook zeker weer doen

Door H.D.W
Op 31 maart 2021
10

Super goed geholpen. Ik had een nood betreft mijn kraan en ze waren er zo bij. Anders had ik nog lang kunnen wachten.