Vaatwasser verstopt

De vaatwasser is voor velen een onmisbaar apparaat in het huishouden. In het drukke bestaan van velen is geen tijd voor het afwassen van de vieze vaat met de hand. Is uw vaatwasser verstopt? Dan wilt u daar zo snel mogelijk een oplossing voor uiteraard. Lukt het niet om zelf de vaatwasser verstopping te verhelpen? Wij staan binnen een half uur bij u voor de deur om de verstopte vaatwasser te ontstoppen. Met vele jaren ervaring met verstopte afvoeren, leidingen en rioolbuizen hebben wij elk probleem wel meegemaakt en kunnen wij deze effectief oplossen. Lees verder over vaatwasser ontstoppen of bel ons direct 085 - 106 13 21.

Vaatwasser ontstoppen

U kunt zelf verschillende stappen ondernemen wat betreft vaatwasser ontstoppen. De meeste gebruiksaanwijzingen van vaatwassers lichten toe hoe je de vaatwasser kunt reinigen, wat grotendeels overlapt met wat je kunt doen bij een verstopte vaatwasser. Hierbij kunt u denken aan het reinigen van het filter, maar ook het controleren van de afvoer. Er kan een knik in de afvoer zitten of de afvoer kan dichtgeslibd zijn met vet van de vieze vaat. Een vaatwasser ontstoppen kunt u doen door de afvoer te reinigen met soda en water. Is de vaatwasser verstopt door kalkaanslag, dan kunt u een professioneel ontkalkingsmiddel gebruiken om de kalk te verwijderen. Het is uiteraard nog beter om dit met regelmaat te doen om een vaatwasser verstopping te voorkomen.

Wilt u uw vaatwasser ontstoppen, maar weet u niet wat het probleem is of lukt het niet de verstopte vaatwasser te ontstoppen? Bij ons is er altijd een specialist beschikbaar die binnen een half uur bij u is en verstopping vaatwasser direct verhelpt. Wij verhelpen de verstopping bijvoorbeeld met een trekveer of hogedrukspuit. U kunt ons daarnaast ook inschakelen voor professionele rioolinstpectie of rioolreiniging.

Wasmachine verstopt

Ook een wasmachine kan verstopt raken. Een wasmachine verstopping kan veroorzaakt worden door kledingvezels, maar wordt vaker veroorzaakt door zeepresten of vuil dat zich heeft opgehoopt. Is uw wasmachine verstopt maar weet u niet wat de oorzaak is of heeft u alles geprobeerd maar lukt het niet? Lees verder over hoe u een verstopte wasmachine kunt ontstoppen of bel ons gerust. Wij helpen direct aan de telefoon of staan snel bij u op de stoep.

Wasmachine ontstoppen

De eerste stap bij wasmachine ontstoppen is een kookwas draaien. Wanneer u veel koude wasjes draait kan het zijn dat zeep niet goed oplost. Door zo nu en dan een kookwasje te draaien kunt u een verstopping van de wasmachine voorkomen. Wat u daarnaast kunt doen is de sifon schoonmaken. U kunt deze makkelijk losdraaien en het water opvangen met een emmer. Licht het probleem niet bij de sifon, dan zit de verstopping wasmachine wellicht verder in de afvoer. U kunt de afvoer doorspoelen met kokend water en soda. Lees meer over afvoer ontstoppen. Is de verstopping niet verholpen dan is er zwaarder geschut nodig en kunt u het beste een ontstoppingsbedrijf inschakelen. Wij staan dan voor u klaar. Bel gerust of vul ons contactformulier in.