Wc ontstoppen

Woont u in Alphen aan den Rijn en heeft u een wc verstopping? Schakel dan de hulp in van ATF Loodgieter & Onderhoud. Een wc ontstoppen behoort tot onze expertise en wij zorgen daarom altijd voor een blijvend goed resultaat. Een toilet is daar waar mensen zijn namelijk onmisbaar. Kunt u zich voorstellen dat op elke wc deur een ‘defect’ briefje hangt? Dan is er een probleem. Onze vakkundige mensen lossen dat probleem graag voor u op. Zo kan u snel weer gebruik maken van een comfortabel toilet dat goed doorloopt.

Toilet verstopping oplossing

Wanneer het water in uw toilet niet meer wegloopt of water zelfs omhoog komt, dan kan dit verschillende redenen hebben. Soms is die reden zichtbaar, maar in de meeste gevallen zal een onzichtbare toilet verstopping de boosdoener zijn. Stroomt uw wc over? Dan is het daarom zaak eerst te kijken of er misschien iets in de wc pot is gevallen. Dat klinkt misschien als een open deur, maar in de praktijk kan een enkel toiletblokje al problemen veroorzaken.

Als de blokkade niet direct zichtbaar is, dan kan één van onze professionals de toilet ontstoppen. In veel gevallen zal er ergens in de leiding een ophoping van wc papier of maandverband de doorstroom blokkeren. Deze toilet verstopping verhelpen wij door met hoge druk water door de leiding te spuiten, via een geavanceerde spuitkop. Deze boort zich een weg door de ophoping , vermengt het vuil met water en spoelt het direct weg.

Overige verstoppingen? Lees meer over ontstoppen bij ons ontstoppingsbedrijf.

Snel bij u thuis of bij uw bedrijf

Wilt u een wc ontstoppen in Alphen aan den Rijn of de regio? Dan staan wij snel voor u klaar. Voor acute problemen kunt u direct met ons bellen op 085 - 106 13 21. Voor minder acute problemen vraagt u een offerte aan. Dit kan door ons contactformulier in te vullen.