Septic tank legen

Begin niet zelf aan het legen van uw septic tank! Omdat er bij het legen van de septic tank of een vetput gevaarlijke stoffen kunnen vrijkomen, is het van belang dat er bij het septic tank legen een gekwalificeerd vakman aan te pas komt. Wij zijn altijd binnen korte tijd beschikbaar. Bel gerust 085 - 106 13 21 of vul ons contactformulier in voor een offerte.

Wat is een septic tank?

Een septic tank is een waterzuiveringssysteem dat het sanitair en huishoudelijk afvalwater van één wooneenheid zuivert. In de tank wordt uiteenlopend vuil gescheiden. Er blijft een vast residu achter dat verwijderd dient te worden door een specialist. Regelmatig de septic tank legen is noodzakelijk voor een goed en veilig gebruik van de tank.

Vetput legen

Dit is eveneens het geval met een vetafscheider oftewel vetput: het vet blijft achter als residu en de put dient met regelmaat geleegd te worden. Ook voor een vetput legen kunt u bij ons terecht.

Rioolservice inschakelen

Wilt u uw septic tank of vetput laten legen? Onze vakman staat voor u klaar in Alphen aan den Rijn en omgeving! Bij ons bent u aan het juiste adres. Laat uw septic tank legen op een snelle en veilige wijze en voorkom onnodig risico. Neem vandaag nog contact met ons op: wij staan 24/7 voor u klaar en garanderen de beste kwaliteit.