Rioolrenovatie Alphen aan den Rijn

Doordat wij al jarenlang elke dag bezig zijn met buizen en leidingen, weten we precies welke stukken van de riolering gerenoveerd of vervangen moeten worden om een rioolstelsel optimaal en zonder problemen te laten werken. Voor rioolrenovatie bent u bij ons aan het juiste adres. Lees verder over wat wij hierin voor u kunnen betekenen of bel direct 085 - 106 13 21.

In de omgeving van Alphen aan den Rijn zijn gebouwen vaak charmant en karakteristiek. Dit zorgt voor een prachtig stadsaanzicht. Maar onder de vloeren en in de muren van deze panden lopen vaak nog de oorspronkelijk aangelegde leidingen. De ervaring leert dat de verouderde leidingen meer dan eens voor problemen zorgen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat we in het verleden voor veel van onze klanten in en om Alphen aan den Rijn riolering renovatie hebben uitgevoerd. Volledig het riool vervangen kan ook nodig zijn. Lees verder over onze werkwijze.

Riolering renoveren: onze werkwijze

Middels rioolinspectie d.m.v. een camera of rookdetectie lokaliseren we kleine scheurtjes en breukjes die bij uitbreiding voor problemen kunnen zorgen. Maar ook kijken onze vakmensen uit naar lekkende buisverbindingen en andere beschadigingen die veroorzaakt worden door verschuiving van de grond. Zo kunnen we heel precies bepalen waar riolering renoveren nodig is, om de stabiliteit in het systeem terug te krijgen. Bij riool renoveren kiezen wij vaak voor relinen. Lees hieronder wat dat inhoudt.

Riool relinen

Relinen is een geavanceerde methode en verlengt de levensduur van de leiding met 50 jaar. Bij riool relinen wordt er een glasvezel kous in de verouderde leiding gebracht. Deze kous is geïmpregneerd met kunsthars en wordt middels lucht tegen de wand van de leiding geblazen. Vervolgens wordt het kunsthars uitgehard door middel van UV-licht. Na dit proces wordt er met een camera inspectie gekeken of alles naar behoren is uitgevoerd. Wilt u de riolering relinen? Riool relinen is een stuk sneller en goedkoper dan het vervangen van de buizen. Laat dit met een gerust hart aan ons over. Bel 085 - 106 13 21 of vraag een offerte aan via ons contactformulier.