Riool verstopt Alphen aan den Rijn

Woont u in Alphen aan den Rijn of in de omgeving en is uw riool verstopt? ATF Loodgieter & Onderhoud kan een verstopt riool snel voor u verhelpen. Een verstopte riolering ontstaat in de meeste gevallen doordat mensen het riool gebruiken voor dingen waar het niet voor is bedofeld, bijvoorbeeld door te grote of ongeschikte dingen door het afvoerputje of door het toilet te spoelen. Het riool kan slechts kleine dingetjes aan, dus stukjes afval die door het afvoerputje passen of toiletpapier. Ook veel vloeistoffen, zoals olie of vet, horen absoluut niet thuis in het rioolstelsel en zorgen in veel gevallen voor een verstopte riolering. Gelukkig kunt u, wanneer uw riolering is verstopt, rekenen op ons ontstoppingsbedrijf in Alphen aan den Rijn om het voor u op te lossen.

Riool verstopt: onze werkwijze

Als u uw riolering alleen gebruikt waarvoor het is bedoeld, vermindert de kans op een verstopping aanzienlijk. Mocht uw riolering toch verstopt raken, kunt u in Alphen aan den Rijn gelukkig rekenen op onze vakkundige hulp. Onze vakmannen gaan in Alphen aan den Rijn een verstopt riool te lijf door middel van hoge waterdruk. Met verschillende spuitkoppen wordt eerst de verstopping losgeweekt en vervolgens wordt de rioolbuis gereinigd.

Riolering verstopt: hulp inschakelen

De exacte locatie van een verstopping die zich kan ophouden in het riool is niet altijd vast te stellen. Om te voorkomen dat we grote delen van uw vloer moeten openbreken, hebben we daarom de optie tot een camera inspectie. Hierdoor hoeven we slechts een klein gedeelte van de grond open te leggen, waarna we het volledige rioolstelsel kunnen observeren. Lees hier meer over de mogelijkheden van een camera inspectie.

Is uw riolering verstopt? Dankzij ons ontstoppingsbedrijf zult u in Alphen aan den Rijn geen ongemak meer ondervinden van een verstopt riool. Kunnen wij u helpen? Neem contact met ons op.