Afvoer verstopt in Alphen aan den Rijn?

Een verstopping in de afvoer kan lastig zijn, maar is niet onoverkomelijk. Vaak kan u dit afvoer verstoppingen zelf oplossen, maar niet altijd. Bent u op zoek naar een professionele ontstoppingsdienst in Alphen aan den Rijn? Dan schakelt u ATF Loodgieter & Onderhoud in. Bij een afvoer verstopt staan graag voor u klaar!

Afvoer verstopt: Wat zijn de oorzaken?

Een verstopte afvoer kan op diverse plekken binnen het huishouden naar voren komen, zoals het toilet, de douche of de gootsteen. Ook buitenshuis in de dakgoot kan een afvoer verstopping zorgen voor acute problemen. Doorgaans heeft een verstopping in de afvoer te maken met verzakkingen in het leidingwerk, dan wel het ophopen van allerlei elementen binnen de afvoer, waarop deze niet berekend is. Ondanks voorzorgsmaatregelen of een bewuste omgang met de afvoer in huis kan zich toch een verstopping voordoen. In dat geval kan u op onze snelle service rekenen. Wij ontstoppen de afvoer in Alphen aan den Rijn.

Doucheputje verstopt

Een van de meest voorkomende verstoppingen is verstopping doucheputje. Is uw doucheputje verstopt? Meestal kunt u zelf het doucheputje ontstoppen. Dit door bijvoorbeeld het haar te verwijderen en daarna soda in het putje te doen en daar kokend water doorheen laten stromen. Is de verstopping douche daardoor niet opgelost, dan kunt u de douche ontstoppen door middel van een ontstoppingsveer. U kunt een verstopt doucheputje natuurlijk het beste voorkomen door een goed filter aan te schaffen die het haar en vuil opvangt, zodat de afvoer niet verstopt kan raken. Is uw douche verstopt, maar heeft u hulpt nodig bij het ontstoppen? Wij helpen u direct.

Wij komen direct langs

Een verstopte afvoer met als resultaat water dat niet meer goed wegloopt; dat is erg vervelend. Heeft u al een eigen trekveer door de afvoer gehaald of soda in combinatie met heet water door de afvoer gegoten, maar zorgt dit niet voor de gewenste oplossing? Dan staan wij snel voor u klaar. Ons streven is om u op dezelfde dag nog verder te helpen. Ervaart u daarom acute problemen rondom de afvoer? Neem dan contact op met ATF Loodgieter & Onderhoud.

Lees ook meer omtrent overige verstoppingen die zich thuis of op het werk voordoen.