Afvoer ontstoppen in Alphen aan den Rijn

Een verstopping in de afvoer wilt u het liefst zo snel mogelijk verholpen hebben; zelf óf met behulp van onze service in Alphen aan den Rijn. ATF Loodgieter & Onderhoud is uw specialist in het ontstoppen van diverse afvoeren binnen uw woning. We begrijpen hoe vervelend een verstopping kan zijn en streven er daarom naar zo snel mogelijk met een oplossing te komen. Wij garanderen een definitieve oplossing voor de meest hardnekkige verstoppingen.

Hoe wij uw afvoer ontstoppen

Voor het ontstoppen van uw afvoer hanteren we diverse methoden. Omdat iedere verstopping anders is, hebben we geen eenduidige methode. Zo kunnen we boren, frezen of met een trekveer de afvoer vrijmaken.  Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en zo zijn we bekend met elk type verstopping dat zich voor kan doen. Wij zijn geoefend in afvoer ontstoppen middels hoge waterdruk en kunnen wanneer dat nodig is de leiding schoonmaken door specialistisch frezen. Zo kunnen we zowel harde als zachte verstoppingen snel verhelpen met een optimaal resultaat.

Lees meer over onze mogelijkheden tot ontstoppen!

Zelf afvoer ontstoppen of toch professionele hulp?

Natuurlijk zou u ook zelf aan de slag kunnen gaan wanneer uw afvoer verstopt is. Maar de jaren ervaring hebben ons geleerd dat u in slechts een heel klein deel van de gevallen zelf het probleem kunt verhelpen. Zonder de juiste gereedschappen, kennis en kunde kunt u zelfs meer schade toebrengen. Desondanks kan een plopper of ontstoppingsmiddel in bepaalde gevallen best effectief zijn, al dan niet tijdelijk. Komt dezelfde verstopping echter vaker terug? Dan kan u vertrouwen om de professionele ontstoppingsservice van Rioolonstopdienst.nl in Alphen aan den Rijn.

Direct een afspraak? Dat kan door te bellen met 085 - 106 13 21.